YOU ARE SMART

Det er en glede å kunne ønske deg hjertelig velkommen til oss på Smarthotel Forus. Hotellet skiller seg ut som Norges første og eneste streetart hotel. Vi har som mål å skille oss ut i mengden ved å skape noe ekstra. To talentfulle lokale gatekunstnere har fått frie tøyler til å uttrykke sin kreativitet. Resultatet er flotte kunstverk som pryder lobbyen, korridorene, trappeoppgangen og frokostområdet. Dette skaper en varm og hyggelig atmosfære. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. Rommene er små og kompakte, med gode senger fra DUX og TV med chromecast. 

Hotellet på Forus ligger midt mellom Sandnes og Stavanger, og gir deg tilgang til regionens viktigste næringsområde. Vi har mange gratis parkeringsplasser både utenfor hotellet og i garasjen under hotellet. Vårt nabolag har også mye å by på, med Kvadrat kjøpesenter som din nærmeste nabo, og bare 10 km til Sola flyplass. I tillegg er vi ideelt plassert for å utforske regionens beste aktiviteter, inkludert kun 14 minutter fra Kongeparken, samt en kort kjøretur til imponerende naturopplevelser som Preikestolen og Lysebotn.

Smarthotel Forus ønsker å gjøre ditt opphold minneverdig, og vi ser frem til å være vertskap for deg under ditt besøk i vår vakre region.

Hotellsjef Malin Tønnessen

Smarthotel Forus Malin Tønnessen hotellsjef
Smarthotel Pulpit Rock

OPPLEVELSER

Stavangerregionen tilbyr et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser. Her er storslått natur med bratte fjell og dype fjorder. Kort vei til det ytre skjær og små koselige landsbyer. Utallige utsiktspunkter og alltid kort avstand fra by til fjell og fjord. Bredt strakte strender så langt øyet kan se. Opplev en fargerik kultur og spektakulære kulinariske høydepunkter. Stavanger er regionens største by. Book her

BOOK SMART

PRAKTISKE OPPLYSNINGER 

  Mat

Du kan kjøpe varme middagsretter frem til kl. 22.00 mandag til fredag.
Alltid åpen Smartshop med et stort utvalg av mat, snacks og drikkevarer.

 

  Bagasjerom

Du kan oppbevare bagasjen i et låst bagasjerom hvis du trenger det. Hotellet står ikke ansvarlig for bagasje du oppbevarer på hotellrommet eller i bagasjerommet.
 

  Trening

Du kan trene på Balanz treningssenter som ligger 500 meter fra hotellet. Drop in pris for hotellets gjester er kr. 75

  Parkering

Gratis parkering i garasje og utendørs parkering.

  Frokost

Du får kontinental frokostbuffet fra kl. 05.00 - 10.00 mandag-fredag og kl. 06.00 - 10.00 lørdag og søndag. Du kan kjøpe vår frokostbuffet for kr. 165 ved booking eller ved ankomst. Har du bestilt rommet her på vår hjemmeside er frokostbuffet inkludert i prisen.

  Betaling

Smarthotel er kontantfritt og aksepterer kun kredittkort og debetkort.
 

  Finne frem til hotellet 

Adresse: Luramyrveien 12, 4313 Sandnes

Fra flyplassen anbefaler vi Stavanger taxi:
Tlf nr +47 51 90 90 90
Buss fra flyplass: Nr 42.
Buss fra Stavanger sentrum: Nr 2. 

  Innsjekk/Utsjekk 

Hotellet har 24 timers bemanning. Garantert innsjekk kl. 15.00. Ønsker du tidligere innsjekking, ta kontakt med vårt personale. Du kan enkelt sjekke inn på våre selvbetjente automater i resepsjonen.

Utsjekk er kl. 12.00. Ønsker du senere utsjekk, ta kontakt med vårt personale.

  Rengjøring

Bor du over flere dager vil vårt renholdsteam skifte håndklær, tømme søppel og fylle på toalettpapir hver fjerde dag. Trenger du ekstra påfyll av noe av dette, kan det hentes i resepsjonen.