I HJERTE AV TROMSØ

 

Velkommen til Smarthotel Tromsø. Vi gleder oss til å ta imot deg, midt i hjerte av Tromsø.Vi har et ønske, og det er at du skal føle deg hjemme hos oss. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. På rommene er det TV med integrert chromecast, en liten skrivepult og gode senger fra DUX. Hotellet ligger midt i sentrum og har få minutters gangavstand til både storgata, Rorbua og Skarven. Vi samarbeider med de beste selskapene som tar deg med på det som tilbys av arktiske opplevelser, blant annet å oppleve nordlyset om vinteren og midnattssolen om sommeren. Vi har egen bookingdisk i resepsjonen til turer med nordlys, hundeslede og hvalsafari.

KONTAKT OSS

Telefon: +47 415 36 500

Mail: [email protected]

Adr. Vestregata 6, 9008 Tromsø

Aurora Borealis

OPPLEVELSER & EVENTYR!

Polarbyen Tromsø byr på et stort utvalg av kultur og utendørsaktiviteter.Hit kommer folk langveis fra for å oppleve drømmene sine og se nordlyset danse over nattehimmelen om vinteren eller for å gå på fjellet under midnattsolen en sen sommerkveld.Byen er omkranset av storslått natur og byr på utendørsaktiviteter som hunde eller reinsdyrkjøring, arktiske villmarksopplevelser eller hvalsafari. Populære attraksjoner inkluderer Ishavskatedralen, opplevelsessenteret Polaria og Polarmuseet.

SMARTE OG KOMPAKTE ROM

NYTTIG INFORMASJON 

  Mat 

I vår Smartshop finner du et smart utvalg av mat, snacks og drikkevarer, til en hyggelig pris.

 

  Bagasjerom

Det er mulighet for å oppbevare bagasje i et låst bagasjerom. Hotellet står ikke ansvarlig for bagasje du oppbevarer på hotellrommet eller i bagasjerommet.
 

  Trening 

Vi har for tiden ingen treningsavtale med noen treningssenter i byen. 

  Parkering

Fjellet P-hus Adresse: Parkeringhuset har forbindelse med Langnestunellen og Breivikatunellen. Gå avstand hotell: 2 min. 

  Frokost

Vi serverer kontinental frokostbuffet kl. 06.00 - 10.00 mandag-fredag og kl. 07.00 - 11.00 lørdag og søndag. Du kan kjøpe vår frokostbuffet for kr. 195 ved booking eller ved ankomst. Har du bestilt rommet her på våre hjemmesider er frokost inkludert.

  Betaling

Smarthotel er kontantfritt og aksepterer kun kredittkort og debetkort.
 

  Finne frem til hotellet 

Adresse: Vestregata 6, 9008 Tromsø

Fra flyplassen: Flybuss til Storgata (3 min gangavstand). Taxi: Vi anbefaler Din Taxi på tlf: +47 02045

  Innsjekk/Utsjekk 

Hotellet har 24 timers bemanning. Garantert innsjekk kl. 15.00. Ønsker du tidligere innsjekking, ta kontakt med vårt personale. Du kan enkelt sjekke inn på våre selvbetjente automater i resepsjonen.

Utsjekk er kl. 12.00. Ønsker du senere utsjekk, ta kontakt med vårt personale.

  Rengjøring

Bor du over flere dager vil vårt renholdsteam skifte håndklær, tømme søppel og fylle på toalettpapir hver fjerde dag. Trenger du ekstra påfyll av noe av dette, kan det hentes i resepsjonen.