CLOSE TO EVERYTHING

 

Hjertelig velkommen til SmartHotel Oslo. Vi gleder oss til å ta imot deg, midt i hjerte av Oslo. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. Våre rom kommer i flere størrelser fra smarte og intime rom på 8 kvm til leilighetsrom på 40 kvm. Alle rommene våre har DUX-senger, flatskjerm og egne bad. Vi gleder oss til å vise deg byen vår med alle de flotte mulighetene Oslo har å tilby. Vi ligger sentralt til ved Nasjonalteateret, som gir det kort vei til mange av Oslos perler. Du finner en varm atmosfære i lobbyen vår der vi tilbyr bar, TV stue, smartshop, arbeidsområde og en flott kontinental frokost. Husk at frokosten alltid er inkludert i overnattingen om du bestiller direkte på våre hjemmeside. Vi er alltid på jobb og alltid her for deg! Hjertelig velkommen til Oss! Hilsen Vegard, og hele team Smarthotel Oslo.

 
Hotellsjef Smarthotel Oslo

PRAKTISKE OPPLYSNINGER 

Youtube video image

 FINNE FREM TIL HOTELLET

Adresse: St Olavsgate 26, 0166 Oslo

T-Bane: Nationaltheatret
Buss og trikk: Holbergs plass
Fra flyplassen: Flytoget til Nationaltheateret
OsloTaxi telefon: +47 02323

 INNSJEKK OG UTSJEKK

Hotellet har 24 timers bemanning. Garantert innsjekk kl. 15.00. Ønsker du tidligere innsjekking, ta kontakt med vårt personale. Du kan enkelt sjekke inn på våre selvbetjente automater i resepsjonen.

Utsjekk er kl. 12.00. Ønsker du senere utsjekk, ta kontakt med vårt personale

 ROMVASK

Bor du over flere dager vil vårt renholdsteam skifte håndklær, tømme søppel og fylle på toalettpapir hver fjerde dag. Trenger du ekstra påfyll av noe av dette, kan det hentes i resepsjonen

  MAT

I vår Smartshop finner du et smart utvalg av mat, snacks og drikkevarer, til en hyggelig pris

  BAGASJEROM

Det er mulighet for å oppbevare bagasje i et låst bagasjerom. Hotellet står ikke ansvarlig for bagasje du oppbevarer på hotellrommet eller i bagasjerommet

  TRENING

Vi har samarbeid med Treningsshuset som er vår nærmeste nabo - rett over gaten. Treningskort kjøpes på hotellet

  PARKERING

Q-park Slottsparken P-hus Adresse: St. Olavsgate 35
Gå avstand hotell: 1 min
Onepark Sentrum P-hus Adresse: C.J. Hambros plass 1
Gå avstand hotell: 5 min

 

  FROKOST

Vi serverer kontinental frokostbuffet hver dag, hverdager fra kl. 07.00 - 10.00 og helg fra kl. 08.00 - 11.00

Har du bestilt overnatting uten frokost, kan du kjøpe den i vår Smartshop kr. 165

  BETALING

Smarthotel er kontantfritt og aksepterer kun kredittkort og debetkort

 

 

SMALL ROOMS - GREAT STAY!

 
 
Smarthotel Oslo

OPPLEV OSLO

Utforsk Oslo med Smarthotel. Oslo er en moderne og levende by. Her finnes spennende og innovativ arkitektur, et mangfold av museer, trendy kafeer, fashion, kunst og musikk. Her kan du forhåndsbestille et stort utvalg av aktiviteter. Vi kan friste med alt fra byvandring i historiske omgivelser og sykkelturer, til mer lekende aktiviteter som laserspill, innendørs golf og paintball. Eller hva med å booke en badstue?