SMALL ROOMS - GREAT STAY

Smarthotel er en norsk prisvennlig hotellkjede som har hoteller sentralt i seks norske byer. Vårt konsept er å tilby overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. Våre rom kommer i flere størrelser, fra smarte og intime rom på 8 kvadratmeter, til leilighetsrom på 40 kvadratmeter. Alle rommene våre har kvalitetssenger, TV med chromecast og eget bad. Du finner en varm atmosfære i lobbyene våre, med bar, TV - stue, smartshop, arbeidsområde og en flott skandinavisk frokostbuffet. Alle hotellene er døgnåpne og våre smartverter er alltid der for deg. Hjertelig velkommen til Smarthotel.

Smarthotel Frokost

BEST VALUE | FROKOST

Alle Smarthotellene serverer skandinavisk frokostbuffet og du fortjener å starte dagen med en velsmakende skandinavisk frokostbuffet. Møt duften av nystekte brød og rundstykker. Stort utvalg av pålegg. Egg og bacon. Nybrygget kaffe og varme wienerbrød. Du finner i tillegg flere økologiske produkter. Smak en god start på dagen.

Book her på vår hjemmeside og få frokost inkludert i prisen

BEST VALUE | SENG

Du kommer til å sove godt i våre fantastisk gode DUX og Wonderland senger. Stup ned i sengen etter en lang dag. Våkne opp uthvilt. Morgenfrisk og ny. Å sove godt er digg. 
Vårt konsept er enkelt og greit Small rooms - GREAT bed

Smarthotel Bodø
Smarthotel

BEST VALUE | SERVICE

Alle Smarthotel har 24 timers bemanning.
Du kan sjekke inn på rommet selv på våre selvbetjente innsjekkingsmaskiner. Du får gratis wifi, kaffe og te. Alltid åpen Smartshop med et stort utvalg av varm og kald drikke, snacks og småmat.

BEST VALUE | PRIS

Du får alltid best pris når du bestiller rom på våre nettsider. Da får du også vår velsmakende frokostbuffet inkludert. Smarthotel streber etter å tilby den laveste prisen i vårt segment til alle våre gjester alltid.
 

Streetart Forus